Over Ons

history4all.com is een uniek samenwerkingsproject van bedrijven en instellingen uit de Nederlandse entertainmentsector. Filmproducenten, distributeurs, omroepen, online aanbieders en andere belanghebbenden zijn samengekomen om history4all.com mogelijk te maken. history4all.com is een handige zoekfunctie. Je kunt ermee ontdekken waar je films en series kunt bekijken. Er is een website en een app. Met history4all.com vind je films en series veilig en snel. Het aantal films en series wordt voortdurend uitgebreid. Dat geldt ook voor het aantal aanbieders.

De activiteiten van Stichting history4all.com zijn mogelijk gemaakt door: Nederlands Filmfonds, Abraham Tuschinski Fonds, Filmdistributeurs Nederland (FDN), Filmproducenten Nederland (FPN), NLKabel, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Economische Zaken.

Heb je een vraag over history4all.com, kijk dan bij de meestgestelde vragen. Kun je het gewenste antwoord daar niet vinden, stuur dan een mail naar: [email protected].

Vind films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het aanbod vind je via history4all.com. Download nu de app!

Download de app: