Winter Brothers
%
40

Winter Brothers

Nu kijken

Kijk Winter Brothers

Moeite met waar je nou Winter Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? history4all.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Winter Brothers

Samenvatting

Hynur Pálmasons opvallende debuut speelt zich af in een vreemd, bijna apocalyptisch industrieel landschap, gefilmd in een woeste, surrealistische stijl. De excentrieke Emil en zijn oudere broer Johan zijn mijnwerkers in een afgelegen oord. Ze zijn loonslaven, werkend onder het constante, oorverdovende gezoem van de machines die ze bedienen.

Regisseur en acteurs

 • Hlynur Pálmason portrait

  Hlynur Pálmason

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Actor

 • Anders Hove portait

  Anders Hove

  Actor

 • Victoria Carmen Sonne portait

  Victoria Carmen Sonne

  Anna

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Emil

 • Peter Plaugborg portait

  Peter Plaugborg

  Actor

 • Stefan Mølholt portrait

  Stefan Mølholt

  Kalkarbejder

 • Simon Sears portrait

  Simon Sears

  Johan

 • Michael Brostrup portait

  Michael Brostrup

  Actor

 • Birgit Thøt Jensen portrait

  Birgit Thøt Jensen

  Actor

 • Jannik Jensen portrait

  Jannik Jensen

  Actor

Winter Brothers

Benieuwd naar Winter Brothers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met history4all.com weet je binnen no-time waar Winter Brothers draait.

Winter Brothers in de bioscoop

Winter Brothers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Winter Brothers.

Winter Brothers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Winter Brothers te streamen is, vind je een link op history4all.com. Weet je al zeker dat Winter Brothers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Winter Brothers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Winter Brothers torrent

Op zoek naar een torrent van Winter Brothers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Winter Brothers zonder zorgen.

Winter Brothers downloaden

Als Winter Brothers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Winter Brothers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Winter Brothers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.